Kjelkvist

Job & karriere

I vores team finder du flere forskellige faggrupper indenfor håndværkerfagene. Vi er altid interesserede i at få nye kræfter med på holdet. Brænder du også får godt håndværk?

Job & karriere

Ledige stillinger hos Kjelkvist A/S

Hos Kjelkvist A/S har travlt. Vi har altid gang i en masse spændende projekter indenfor forskellige faggrupper. Derfor er vi altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere, der vil hjælpe os med at løse opgaverne.

Det handler om service og godt håndværk. Som person forventer vi, at du er klar til at gå den ekstra mil for at hjælpe både vores kunder og dine kolleger. Du besidder en faglig stolthed og tager ansvar for, at opgaven bliver løst til fuld tilfredshed for alle involverede – kan du se dig selv i det? Så tror vi, du vil falde godt til i vores teams. 

Opgaverne varierer, og du kommer til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter din personlige og faglige udvikling – det du ikke kan nu, kan du altid lære.

I øjeblikket søger vi medarbejdere indenfor følgende fagområder:

Kjelkvist A/S

Kontakt os

Har du lyst til at blive en del af holdet? Så er du meget velkommen til at sende dit cv og en uopfordret ansøgning til os. Husk at skrive indenfor hvilket fagområde du søger arbejde.

Kontakt Kjelkvist A/S

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os få en snak og et uforpligtende tilbud.

Kjelkvist logo, entreprenør