Vil du være lærling?

Vi søger lærlinge indenfor hele entreprenørfaget, så vi kan sikre en kvalificeret arbejdsstyrke i branchen – og DU skal være en del af det. Vi søger både brolæggerlærlinge, anlægsgartnerlærlinge, struktørlærlinge og alt indimellem.

Frisk luft og fuglefløjt

Meget af dit arbejde kommer til at foregå under åben himmel, så en lille byge skal ikke kunne slå dig ud.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og på kryds og tværs af teams, og derfor er det vigtigt, at du ikke er bange for at spørge. Vi skal kunne tage ved lære af hinanden. Måske du kan lære de gamle en ting eller to?

Vi har vidt forskellige kunder, så arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være både korte og lange projekter på byggepladser rundt i det sønderjyske.

Tina Pelle Andresen - HR hos Kjelkvist

Tina Pelle Andresen

HR

Kan du se dig selv som lærling hos Kjelkvist A/S, så send din ansøgning og cv til mig. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon.

Hvem er talentet?

  • Har du et godt humør?
  • Er du mødestabil, også fredag og mandag?
  • Kan du arbejde i teams, men også klare dig selv i ny og næ?
  • Er du omstillingsparat?
  • Kan du arbejde professionelt med dine kollegaer?
  • Kan du indrømme, hvornår der er lavet fejl, men samle den op og lære af det?

 

Som person skal du være frisk på at gøre en ekstra indsats, både for kunden og kollegaen.

Hvis du kan genkende ovenstående, så er det jo dig, vi skal se. Vi sørger for, at dine arbejdsopgaver matcher din uddannelse. Din uddannelse er vigtig, og vi ser frem til at se dig bruge dine nye skills i praksis, når du har været afsted på skole.

Er du hooked?

Kan du se dig selv som lærling hos Kjelkvist A/S, så send din ansøgning og CV til Tina Pelle Andresen på mail: tpa@kjelkvist.com. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon +45 22 89 95 93.

 

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenørfaget i hele Syd- og Sønderjylland.

Kjelkvist logo, entreprenør