Kjelkvist A/S søger erfaren maskinfører

Vi har travlt med en masse spændende projekter, og vi har derfor brug for endnu flere dygtige medarbejdere til vores team. Vi søger en dygtig maskinfører, som kan blive en fast del af vores team, og som har erfaring med betjening og vedligeholdelse af større og mindre entreprenørmaskiner.

Ud under åben himmel

Dit arbejde kommer ofte til at foregå under åben himmel. Du kommer både til arbejde selvstændigt eller i teams, hvor vi trækker på hinandens forskellige kompetencer og fagligheder.

Dine opgaver varierer, men består blandt andet i betjeningen af vores større og mindre entreprenørmaskiner, tilrettelæggelse og igangsætning af bygge- og anlægsarbejde, udførelse af komplekst gravearbejde samt kørsel til både kortere og længere projekter i hele Sønderjylland.

Tina Pelle Andresen - HR hos Kjelkvist

Tina Pelle Andresen

HR

Hvis jobbet som maskinfører hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til mig.
Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon.

Hvem er du?

Du er uddannet maskinfører, og har du samtidig nogle af disse kvalifikationer, så er det et plus:

  • Har praktisk erfaring med betjening af både større og mindre entreprenørmaskiner
  • Har hænderne godt skruet på og trives med fysisk arbejde i den friske luft
  • Har kørekort B/BE og gerne CE
  • Kan arbejde både selvstændigt og i teams
  • Har grundlæggende kendskab til entreprenørfaget
  • Erfaring med betjening af minigraver på op til 4,5 tons

 

Som person er du klar til at gå den ekstra mil for at hjælpe både vores kunder og dine kolleger. Du besidder en faglig stolthed og tager ansvar for, at opgaven bliver løst til fuld tilfredshed for alle involverede.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling, hvor du bliver fastansat. Du kommer til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter din personlige og faglige udvikling – det du ikke kan nu, kan du altid lære. Lønnen fastsættes efter dine faglige kvalifikationer og den gældende overenskomst.

Er du interesseret?

Hvis jobbet som maskinfører hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til Tina Pelle Andresen på mail: tpa@kjelkvist.com. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon +45 22 89 95 93.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenørfaget i hele Syd- og Sønderjylland.

Kjelkvist logo, entreprenør