Kjelkvist A/S søger dygtig rørlægger

Vi har travlt med en masse spændende projekter, og vi har derfor brug for endnu flere dygtige medarbejdere til vores teams.

Vi søger en rørlægger, der kan hjælpe os med at løfte opgaverne og give vores kunder den bedste service og håndværk af høj kvalitet.

Ud under åben himmel!

Dit arbejde kommer ofte til at foregå under åben himmel. Du kommer både til arbejde selvstændigt eller i teams, hvor vi trækker på hinandens forskellige kompetencer og fagligheder.

Dine opgaver varierer, men består blandt andet i etablering af forskellige afløbsanlæg indenfor spildevand og regnvand.

Tina Pelle Andresen - HR hos Kjelkvist

Tina Pelle Andresen

HR

Hvis jobbet som rørlægger hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til mig.
Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon.

Hvem er du?

Er du uddannet kloakmester, struktør eller rørlægger, eller har du nogle af disse kvalifikationer, så er det et plus:

  • Kan udføre de fleste kloakeringsopgaver
  • Kan arbejde selvstændigt og i teams
  • Har kørekort til bil og gerne trailer
  • Har et godt kendskab til maskiner
  • Har grundlæggende kendskab til entreprenørfaget

 

Som person er du klar til at gå den ekstra mil for at hjælpe både vores kunder og dine kolleger. Du besidder en faglig stolthed og tager ansvar for, at opgaven bliver løst til fuld tilfredshed for alle involverede.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling, hvor du kommer til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter din personlige og faglige udvikling – det du ikke kan nu, kan du altid lære. Lønnen fastsættes efter dine faglige kvalifikationer og den gældende overenskomst.

Er du interesseret?

Hvis jobbet som rørlægger hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til Tina Pelle Andresen på mail: tpa@kjelkvist.com. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon +45 22 89 95 93.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenørfaget i hele Syd- og Sønderjylland.

Kjelkvist logo, entreprenør