Kjelkvist

Kort om os

Kjelkvist A/S er en velorganiseret og velkonsolideret entreprenørvirksomhed med en god stab af dygtige medarbejdere indenfor flere forskellige faggrupper. Det betyder, at vi løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver indenfor entreprenør-, kloak-, og anlægsgartner.

Entreprenørvirksomhed

Om Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed, der er solidt lokalt forankret. Vi er således din lokale entreprenør i Sønderborg og ligeledes din entreprenør i Tønder. Vores kunder er både virksomheder, den offentlige sektor, landbrug samt private.

Virksomheden blev etableret den 1. januar 2008, hvor Bo Kjelkvist, Gert Nissen og Poul Erik Lorenzen forenede kræfterne i en fælles virksomhed. I dag sidder Bo Kjelkvist, Gert Nissen og Kent Møller Kristensen i ejerkredsen.

Bag sig har de tre ejere en professionel bestyrelse bestående af flere eksterne medlemmer. Bestyrelsens opgave er at rådgive ledelsen og udfordre beslutninger, så forretningen hele tiden udvikler sig positivt.  

Kjelkvist A/S

Samfundsansvar

Hos Kjelkvist A/S er vi bevidste om vores samfundsansvar, og vi har derfor altid lærlinge ansat. Vi tager dermed et medansvar for at være med til at uddanne og sikre fremtidens kvalificerede arbejdskraft.

Derudover støtter vi gerne udvalgte lokale tiltag – især når der er frivillige kræfter bag. Vi støtter både de små arrangementer og de større projekter. Det er vigtigt for os – og i tråd med vores vision – at vi støtter op om det lokalområde, vi kommer fra. Hvis du har et projekt, som du ønsker støtte til, kan du sende en ansøgning

Kjelkvist A/S

Maskinpark

I vores omfattende maskinpark har maskinerne til at løse både store og små entreprenøropgaver. Skal vi hjælpe dig? Kontakt os for at høre mere.

Kjelkvist A/S

Certificering

Her kan du læse, hvilke certificeringer og lignende Kjelkvist A/S har.

Certificeret Autoriseret Kloakmester

Kjelkvist A/S er certificeret autoriseret kloakmester. Det betyder, at du som privatkunde er dækket af kloakmestergarantien. På den måde er du sikret, hvis noget skulle gå galt i det arbejde, vi udfører for dig.

Autoriseret rottespærremontør

Mistænker du, at der er rotter i afløb eller rør, så er vi hos Kjelkvist A/S autoriseret rottespærremontør. Det betyder, at vi kan indsætte rottespærre i dine kloakrør, så rotternes passage bliver afskåret.

Regnvandskonsulent

Vi har uddannede regnvandskonsulenter, der er eksperter i LAR-løsninger (lokal afledning af regnvand). De kan projektere anlæg med hensyntagen til klimaets forandringer.

Garanti

Hos Kjelkvist får du Håndværkergaranti – din garanti for at vi leverer et veludført arbejde. Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler op til 150.000 kroner.

Vognmandstilladelse

Kjelkvist A/S har vognmandstilladelse.

Kjelkvist A/S

Sponsorpolitik

Arbejdet med sponsorater er en del af Kjelkvist A/S’ sociale ansvar, hvor et stort fokusområde er udviklingen af det lokalområde, som vi er en del af. Vi fokuserer derfor vores arbejde med sponsorater på følgende områder:

  • Udvikling af unge mennesker – vi ønsker at støtte lokalområdets unge mennesker i deres udvikling i forbindelse med deres uddannelse eller anden indsats
  • Lokale sponsorater i områder, hvor Kjelkvist A/S har kontorer eller andre interesser
  • Lokale initiativer og arrangementer der for eksempel er knyttet til sportsforeninger, børnehaver og skoler, hvor ansatte hos Kjelkvist A/S har et tilknytningsforhold eller en relation

Fælles for vores sponsorater er, at de i en eller anden form har en relation til udvikling af vores lokalområde.

Vi indgår ikke sponsorater der:

  • Støtter politiske partier, politiske foreninger eller kandidater
  • Støtter et religiøst formål
  • Støtter enkeltpersoner
  • Støtter initiativer udenfor vores lokalområde

I nedenstående kan du læse lidt mere om tankerne bag de tre indsatsområder, vi ønsker at støtte op om, og hvem der kan komme i betragtning til sponsoraterne.

Udvikling af unge mennesker

Vi ønsker hos Kjelkvist A/S at støtte op om udviklingen af unge mennesker i vores lokalområde. Unge mennesker der har gjort sig positiv bemærket – enten ved at være en god ven, en god elev eller på anden vis har gjort en forskel ved at tage ansvar.

Vores definition af unge mennesker er personer i alderen 15-25 år – det er den gruppe af unge mennesker, vi ønsker at give en ekstra anerkendelse for deres indsats.

Lokale sponsorater

Vi ønsker at støtte op om de lokale initiativer, arrangementer og fritidsaktiviteter, der finder sted i Kjelkvists lokalområde. Det kan være alt fra lokale klubber og foreninger til arrangementer og events, der er med til at sætte lokalområdet på landkortet – både lokalt, regionalt eller landsdækkende.

Medarbejdertilknytning

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi ønsker i høj grad at støtte projekter, initiativer og arrangementer, hvor vores medarbejder har en tilknytning. Og dermed også gøre en forskel i vores medarbejderes fritid.

Er der for eksempel en institution (børnehave, skole, uddannelsessted mm.), hvor en eller flere af vores medarbejdere har børn, og hvor man søger midler til fx at kunne realisere en ny legeplads, et arrangement eller noget helt tredje, så ønsker vi som udgangspunkt at støtte op om projektet. Der kan også være tale om foreninger eller andre initiativer, hvor vores medarbejdere har en tilknytning.

Ønsker du at ansøge om et sponsorat hos Kjelkvist A/S, skal du udfylde formularen nedenfor. Vi vurderer ansøgningerne løbende og vender hurtigst muligt retur med tilsagn eller afslag.

Kjelkvist A/S

Bliv en del af holdet

Lige nu er vi mere end 80 medarbejdere indenfor forskellige faggrupper – og vi er stolte af hver og en. Har du lyst til at blive en del af holdet?

Kjelkvist A/S

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os om et uforpligtende tilbud på en opgave, du har behov for at få løst. Vi stræber efter at skabe den bedste løsning til netop dit behov.

Kjelkvist logo, entreprenør