Onshore – Feldsted 1

Onshore-borepladser er ikke særligt almindelige i Danmark, og der stilles store krav til sikkerhed, logistik, belastninger, afvanding og ikke mindst det omkringliggende miljø. Her er Kjelkvist A/S ekspert.

Design, projektering og sagsbehandling af Felsted 1 skete i fællesskab med Wellperform, og resultatet var etablering af ca. 10.000 m2 veje og pladser med afvanding, forsinkelsesbassiner, vandbremser, olieudskillere, jordvolde, grøfter, skiltning mv.

Efterfølgende deltog Kjelkvist A/S i selve borearbejdet, herunder til- og afrigning, med bl.a. levering af kranydelser, levering og håndtering af lifte, værktøjer og hjælpemidler samt håndtering af affald og boremudder (cuttings).

Endelig har Kjelkvist A/S efterfølgende stået for nedlukning af borepladsen, herunder afkortning og lukning af borerøret samt retablering af hele området, således at arealerne fremstår identiske.

Bo Kjelkvist - Entrepriseleder, medejer & adm. direktør hos Kjelkvist

Bo Kjelkvist

Entrepriseleder

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

“Kjelkvist løste opgaven præcist som aftalt og til tiden. Selvom borepladsens konstruktion var udfordrende og ikke bød på de nemmeste forhold at arbejde under, blev opgaven løst. Vi har været meget glade for samarbejdet, og vi var aldrig nået i mål på samme måde uden Kjelkvist. Vi følte os i gode og sikre hænder under hele processen, da Kjelkvist råder over meget kompetente folk, der leverer varen.”

Wellperform v. Søren Lundgreen.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og leverer solidt og professionelt håndværk af høj kvalitet indenfor entreprenørarbejde, anlægsgartneri, kloakarbejde og styrbar underboring.

Brug for hjælp?

Kontakt os

Har du brug for en entreprenør med erfaring indenfor onshore boring, hvor der stilles store krav? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

Kjelkvist logo, entreprenør