Nye vandledninger til Rødekro Vandværk

Rødekro Vandværk skulle have lagt fire kilometer nye vandledninger, og selv om det privatejede vandværk har egne ansatte til at tage sig af reparationer og vedligeholdelse, så blev opgaven alligevel for stor.

Vandledningerne bevægede sig under veje og åer, og for at genere det omkringliggende miljø mindst muligt, blev Kjelkvist valgt til at løse opgaven med styret underboring.

Med styret underboring undgik Kjelkvist at grave hele den fire kilometer lange strækning op, og kunne nøjes med få huller i jorden, hvor rørene blev samlet, og hvor de kunne lave den styrede underboring fra.

Samarbejdet mellem Rødekro Vandværk og Kjelkvist blev indledt i forbindelse med et større vedligeholdelsesarbejde på vandværket, som Kjelkvist stod for.

Entreprenør Gert Nissen

Gert Nissen

Entrepriseleder

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

“Med styrbar underborig kunne Kjelkvist give os et rigtig godt tilbud på opgaven. Og så ved vi jo også fra tidligere, at vi i samarbejdet med Kjelkvist er sikre på at få et godt samarbejde, der bare fungerer.”

Steen Holm, daglig leder af Rødekro Vandværk

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og tager os af en bred vifter af opgaver indenfor blandt andet murerarbejder. opgaver, blandt andet design, etablering og vedligeholde af udendørsarealer.

Brug for hjælp?

Kontakt os

Har du brug for en murer, der kan stå få murerarbejdet ved nybygning, tilbygning eller ombygning? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

Kjelkvist logo, entreprenør