Haveanlæg på Bargumsvej

Da Jan Poller og Hanne Callesen fra Tønder skulle have omlagt hele haven, gjorde de sig mange tanker og havde forskellige ideer til det færdige resultat.

De havde dog ikke mod på selv at give sig i kast med opgaven og tog derfor fat i Kjelkvist A/S. Efter en indledende snak med Bo Kjelkvist, præsenterede han efterfølgende parret for tre forslag til, hvordan haven kunne udformes – og ét af dem var lige i øjet. Her kom både Jans egne ideer og Kjelkvist A/S’ ekspertise i spil, og haven er i dag præcis som ønsket.

Derudover er der lavet et omfangsdræn hele vejen rundt om huset, så kælderen er blevet tørlagt, og der er etableret faskiner, som sikrer bortledning af regnvandet fra tagfladerne.

Jannick - Entrepriseleder og anlægsgartner hos Kjelkvist

Jannich Brandt

Anlægsgartner

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

“Vi har haft en virkelig god oplevelse af samarbejdet med Kjelkvist – og vi synes, det har fungeret rigtigt godt. Og så er vi selvfølgelig glade for, at prisen holdt som aftalt. Man hører tit om, at prisen for sådan et stort projekt skrider, inden projektet er færdigt, men det har der ikke været noget af her.”

Jan Poller

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og tager os af en bred vifter af opgaver indenfor blandt andet murerarbejder. opgaver, blandt andet design, etablering og vedligeholde af udendørsarealer.

Anlægsgartner

Kontakt os

Har du brug for en anlægsgartner, der kan stå for at anlægge dit uderum og din have, så den bliver lige som du drømmer om? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

Kjelkvist logo, entreprenør