Gartner i Padborg

Har du brug for en gartner i Padborg? Vores gartnere har mange års erfaring med etablering og vedligeholdelse af grønne områder i Padborg og omegn – mange af vores gartnere har haft fingrene i muldjorden, længere end Kjelkvist A/S har eksisteret.

Derfor ved vores gartnere også, hvad der skal til, for at indretningen af dit udeområde bliver en succes. Vi forener design og faglig stolthed, så der opstår harmoni mellem dine drømme og områdets muligheder.

Har du arealer i Padborg, der skal plejes enten privat eller ved dit firmadomicil, så tager vores gartnere i Padborg sig gerne af alt fra græsslåning og lugning af bede til buskrydning og opstamning og beskæring af træer. Har du brug for en professionel og stabil gartner i Padborg, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud fra vores gartnere. Vi kører fast i hele Padborg og omegn.

Jannick - Entrepriseleder og anlægsgartner hos Kjelkvist

Jannick Brandt

Anlægsgartner

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om dit haveprojekt i Padborg og dine ønsker.

Haveanlæg i Tved

Niels Johannesen og Sonja Miltersen i Tønder vidste godt, hvordan deres nye have skulle se ud – men de havde ikke lyst til selv at gå i gang med det store arbejde, som det er at omlægge hele haven. Derfor kontaktede de Kjelkvist A/S, og vores anlægsgartnere udførte opgaven helt efter deres ønsker. Kjelkvist gjorde naturligvis brug af den store erfaring, vores anlægsgartnere har med haveanlæg. Resultatet blev, at Niels og Sonja fik virkeliggjort deres havedrømme og fik en meget enkel og smuk have – og Kjelkvist A/S fik endnu en tilfreds kunde.

”Vi har kun godt at sige om vores samarbejde med Kjelkvist A/S omkring arbejdet med haven. De var hele tiden meget dygtige og professionelle i deres arbejde, også da der opstod udfordringer undervejs, og vi har i det hele taget en meget positiv oplevelse af samarbejdet. Derfor har vi også efterfølgende brugt dem til vedligeholdsopgaver i haven” Sonja Miltersen.

Skal Kjelkvist A/S’ gartnere i Padborg stå for vedligehold af jeres grønne områder?

Kjelkvist A/S gartnere i Padborg udfører ejendomsservice for kommuner, boligselskaber, ejendomsselskaber og private udlejere. Vores gartnere hjælper blandt andet med vedligeholdelse af grønne områder og viceværtopgaver i Padborg.

Pleje og vedligeholdelse af grønne områder i Padborg udføres som regel på kontrakt. Vi udarbejder en kontrakt for et til fem år ad gangen, så du som virksomhed har mulighed for at få et overblik over udgifterne over en længere periode. Vores gartnere i Padborg rådgiver om pleje, småændringer eller indretning, der kan være mere hensigtsmæssig i forhold til tidsforbruget på vedligeholdelsen af områderne. Skal vores gartnere klippe græsset hver uge i syv måneder, er det for eksempel ikke ligegyldigt for tidsforbruget, om vores gartnere bruger en lille eller stor plæneklipper.

Unikt haveanlæg med skarpelinjer og masser af harmoni i Hellevad

Nogle gange kan det være svært at føre sine abstrakte ideer ud i livet. Derfor kontaktede Ellen og Einer Underbjerg Kjelkvist A/S for at få professionel hjælp til at omsætte deres ønsker og ideer til en funktionel og samtidig harmonisk have. Fra ide til handling startede med et telefonopkald til entreprenørvirksomheden Kjelkvist A/S, der er specialister i at designe og etablere unikke haveanlæg. I designet medtog Bo Kjelkvist elementer fra den gamle have ind i den nye, og brugte forskellige materialer, som tegl, granit og stål for at skabe liv – også planter og træer blev gemt og genbrugt, så man kun havde behov for at købe få nye.

– Jeg er så glad for resultatet. Haven er både anvendelig og flot. Præcis som vi gerne ville have den. Det gør virkelig en forskel, at vi har haft en professionel indover. Bo kunne se ting, som vi ikke havde tænkt over. Det hjalp også, at han tegnede haven, for det gjorde det nemmere for os at forestille, hvordan ville det se ud, når den var færdig, siger Ellen Underbjerg

Projekter udført af Kjelkvist A/S’s gartnere i padborg og omegn

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan vores gartnere hjælpe dig med en lang række af opgaver. I galleriet finder du et lille udsnit af opgaver, vores anlægsgartnere har løst gennem tiden i Padborg og omegn.

Gartner

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige gartnere. Vi har base i Tønder og vores gartnere tager sig af en bred vifte af opgaver, blandt andet design, etablering og vedligehold af have- og udendørsarealer i Padborg og omegn.

Kjelkvist logo, entreprenør