Leder du efter en entreprenør i Sønderborg? Vi løfter en bred vifte af opgaver

Entreprenør i Sønderborg

Står du i en situation, hvor du har brug for en samarbejdspartner, der kan stå for entreprenørarbejdet? Hos Kjelkvist A/S løfter vi en bred vifte af opgaver og specialopgaver indenfor entreprenørfaget.

  • Total- og underentreprenør
  • Nedrivning/nedbrydning
  • Traditionelt jordarbejde
  • Jordflytning
  • Jordanalyser
  • Sandpuder
  • Jordkartering
Kjelkvist logo, entreprenør

Vi er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

Entreprenør i Sønderborg

Total- og underentreprenør i Sønderborg

Vi påtager os ofte opgaver fra start til slut, hvor vi indgår som total-, hoved- eller underentreprenør. Det er afgørende for os, at vi kan løse opgaven bedst muligt – gerne i samarbejde med andre.

Dit behov afhænger af din tid, størrelsen af dit byggeprojekt eller hvor meget rådgivning og vejledning, du har brug for.

Ved totalentrepriser har vi ansvaret for alle tegninger, beregninger, rådgivning i forbindelse med nybygning samt samtlige fagentrepriser.
Ved hovedentrepriser er Kjelkvist A/S ansvarlige for samtlige fagentrepriser, der dækker områderne murer, jord, kloak, anlæg, tømrer, vvs, elektriker, ventilation og maler. Det vil sige, at vi samler hele holdet og udfører arbejdet efter arkitektens eller ingeniørens anvisninger og udbudsmaterialet.
Ved fagentrepriser er vi ansvarlige for entreprisen af det enkelte fag, og det er for vores vedkommende jord, kloak, anlæggartner, beton, belægning og nedrivning.

Vi står klar til at give dig den sparring, du har brug for.

Nedrivning af bygninger

Nedrivning

Hos Kjelkvist A/S er vi specialister indenfor nedrivning af huse og bygninger, der har udtjent deres funktion. Vi har en lang erfaring på området og har styr på processen fra a til b. 

Inden selve nedrivningen af bygningen udfører vi forklassificering. Det vil sige, at vi sørger for at tage prøver af de forskellige materialer, bygningen består af. På den måde sikrer vi, at stoffer som epoxy, PCB, tungmetaller og andre miljøfarlige stoffer efterfølgende kan håndteres korrekt til gavn for miljøet.

Når vi er færdige med nedrivningen, genetablerer vi grunden, som bygherre ønsker det. Ved genetableringen kan vi blandt andet så græs, lave anlæg og belægning, eller vi retter grundstykket pænt af.

Har du brug for en hoved-, total- eller underentreprenør i Sønderborg? Uanset opgavens størrelse indgår vi i et tæt samarbejde med dig.

Onshore

Onshoreopgaver

Et af vores ekspertområder er etabling af borepladser onshore – det vil sige på land – til for eksempel geotermi, skifergas boring og olieindvinding. Etablering af borepladser onshore kræver et stort forarbejde i form af projektering, som følges af dimensionering og design af borepladsen. Under processen stilles der store krav til sikkerhed, logistik, belastninger, afvanding og ikke mindst det omkringliggende miljø. Vi er eksperter på området og er den virksomhed i Danmark, der har størst erfaring med onshore – derfor har vi kompetencerne til at være med fra start til slut.

Vognmandskørsel

Leje af containere

Kjelkvist A/S tilbyder vognmandskørsel og udleje af containere som supplement til vores øvrige ydelser indenfor entreprenørfaget. Du kan naturligvis også bruge os til transportopgaver i andre sammenhænge og leje en container til for eksempel bygnings- eller haveaffald og bortskaffelse af jord. Vi kan også klare kranopgaver, hvis du for eksempel skal have de nye fliser løftet ind over hegnet eller har brug af få noget løftet op i højden.

Lej en container i flere størrelser – fra 8 til 30 m3. Vi vejleder dig gerne i, hvordan affaldet sorteres korrekt af hensyn til miljøet og pengepungen. Du kan også få vejledning i, hvordan du forholder dig til rumvægten af affald.

Hent eller leveret​

Sand og grus

Vi har et bredt udvalgt af materialer til dit projekt. Det drejer sig blandt andet om sand, sten, grus, muld, skærver, flis og meget mere, som du enten selv kan hente – eller få leveret lige til døren.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har kontorer i Tønder og Sønderborg og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenørfaget i hele Syd- og Sønderjylland.

Entreprenør i Sønderborg

Kontakt os

Hvilken opgave skal vi løse for dig? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer til netop dit behov.

Kjelkvist logo, entreprenør