Campus Tønder

Når Campus Tønder – som samler de tre uddannelsesinstitutioner VUC Syd, EUC Syd samt Tønder Handelsgymnasium og Handelsskole under ét tag – dagligt danner base for omkring 1.000 elever og 100 medarbejdere – så er der brug for rigtigt mange parkeringspladser.

I forbindelse med byggeriet af Campus blev en del af de eksisterende parkeringspladser inddraget, og der skulle derfor etableres 6.900 m2 nyt parkeringsareal – denne opgave vandt Kjelkvist A/S ved en licitation.

Kjelkvist A/S har efterfølgende udgravet og bortkørt 5.600 m3 jord og indbygget 6.300 m3 sand og 1000 m3 stabilgrus. Desuden er området blevet afvandet, og der er blevet sat kantsten, etableret flisebelægning samt opsat cykelskure.

Bo Kjelkvist - Entrepriseleder, medejer & adm. direktør hos Kjelkvist

Bo Kjelkvist

Entrepriseleder

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

“Kjelkvist A/S har håndteret projektet rigtigt godt, selvom tidsplanen var stram. Derfor stor ros til Kjelkvist herfra.”

Jesper Østergård, Rambøll. Rådgivende ingeniør for Tønder Kommune på projektet.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og leverer solidt og professionelt håndværk af høj kvalitet indenfor entreprenørarbejde, anlægsgartneri, kloakarbejde og styrbar underboring.

Brug for hjælp?

Kontakt os

Har du brug for en entreprenør, der kan udføre et godt håndværk? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

Kjelkvist logo, entreprenør