Brøns Kirke

Menighedsrådet ved Brøns kirke har længe haft ønske om at forbedre tilgængeligheden til kirken for deres ældre, gangbesværede og handicappede sognebørn. Kirkestierne var oprindeligt belagt med løst grus, som er svært fremkommeligt for både rollator og kørestol.

Kjelkvist A/S udtænkte i samarbejde med ARKKON arkitekter fra Tønder et løsningsforslag, hvor stierne blev udført i granitfliser med chaussekanter, så man bevarede respekten for arkitekturen og historien i den gamle kirke.

Udover arbejdet med kirkestierne stod Kjelkvist A/S desuden for at etablere kirkens p-plads.
Og helt i tråd med kundens ønske stod arbejdet færdigt til julen 2015.

Bo Kjelkvist - Entrepriseleder, medejer & adm. direktør hos Kjelkvist

Bo Kjelkvist

Entrepriseleder

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

“Det er ikke første gang, vi arbejder sammen med Kjelkvist om et projekt, og også denne gang var oplevelsen, at samarbejdet bare kører! Der er ingen slinger i valsen, og en aftale er en aftale. Kjelkvist har styr på tingene og er gode til at følge op, og det er altid en rigtig positiv oplevelse at arbejde sammen med dem.”

Uwe Nielsen, ARKKON arkitekter.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og tager os af en bred vifter af opgaver indenfor blandt andet murerarbejder. opgaver, blandt andet design, etablering og vedligeholde af udendørsarealer.

Brug for hjælp?

Kontakt os

Har du brug for en murer, der kan stå få murerarbejdet ved nybygning, tilbygning eller ombygning? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

Kjelkvist logo, entreprenør