Belægning i Aabenraa

Skal du have lavet ny belægning i Aabenraa? Kjelkvist A/S har mange års erfaring med forskellige former for belægningsarbejde i Aabenraa for både private og erhverv – og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige design for din belægning i Aabenraa. Har du brug for en professionel og stabil anlægsgartner i Aabenraa, der kan hjælpe dig med for eksempel belægning af gårdhave eller en ny indkørsel, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din belægning. Vi kører fast i hele Aabenraa og udfører belægningsopgaver for både private og erhverv i Aabenraa. Uanset om du skal have hjælp til anlægning af gårdhave, ny indkørsel, belægning af gårdhave, anlægning af indkørsel eller noget helt femte, så står vores kompetente anlægsgartnere klar til at hjælpe med din belægning i Aabenraa.

Anlægning af indkørsel Aabenraa

For at du og andre kan få ordentligt glæde af belægningsarbejdet, kræver det, at de helt rigtige elementer er til stede for belægningen. Det er et samspil mellem drømme, stil og funktionalitet, og her står vi til rådighed med råd og vejledning om din belægning. Med udgangspunkt i dine ønsker til belægningen tager vi hensyn til historien, naturen, arkitekturen og dét, vi kalder bevægelsesmønstre – sådan at for eksempel en anlægning af indkørsel er placeret der, hvor det giver bedst mening for din nye indkørsel.
Jannick - Entrepriseleder og anlægsgartner hos Kjelkvist

Jannick Brandt

Anlægsgartner
Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om dit projekt i Aabenraa og dine ønsker til belægning.

Belægning af gårdhave Aabenraa

Med afsæt i høj faglighed, håndværksmæssig erfaring og naturlig interesse skaber vi de helt rigtige resultater, så din nye belægning af gårdhave fremstår som en helhed – både i forhold til arkitektur og æstetik. Vi designer, tegner og etablerer belægningen af gårdhaven, så det endelige resultat fremstår indbydende og harmonisk.

Belægning af haveanlæg på Bargumsvej i Tønder

Da Jan Poller og Hanne Callesen fra Tønder skulle have omlagt hele haven, gjorde de sig mange tanker og havde forskellige ideer til det færdige resultat. De havde dog ikke mod på selv at give sig i kast med opgaven og tog derfor fat i Kjelkvist A/S. Efter en indledende snak med Bo Kjelkvist, præsenterede han efterfølgende parret for tre forslag til, hvordan belægningen i haven kunne udformes – og ét af dem var lige i øjet. Her kom både Jans egne ideer og Kjelkvist A/S’ ekspertise i spil, og haven er i dag præcis som ønsket. Derudover er der lavet et omfangsdræn hele vejen rundt om huset, så kælderen er blevet tørlagt, og der er etableret faskiner, som sikrer bortledning af regnvandet fra tagfladerne.

Unikke belægningsløsninger Aabenraa

Vi sætter en ære i at forene det praktiske med det æstetiske, og når du vælger et belægningsdesign fra Kjelkvist A/S i Aabenraa, kan du være sikker på, at du altid får en helt unik belægningsløsning – gerne med en skæv vinkel – som du ikke finder i andre belægninger. Dét er vores kendetegn. I vores gennemtænkte belægningsløsninger tager vi højde for:

 • Design i harmoni med omgivelserne og med respekt for traditionerne og bevægelsesmønstre
 • Materialevalg, herunder farver, form og overflader
 • Belastninger, så de underliggende lag opfylder kriterierne
 • Belægningsarbejde ved Tønder Rådhus

  I forbindelse med tilbygning til Rådhuset i Tønder var der behov for at få professionelle øjne på belægning af udenomsarealerne – og det var Kjelkvist A/S, der vandt licitationen på landskabs- og belægningsentreprisen, der er designet af Sleth A/S architects fra Aarhus. Den nye buede facade på Tønder Rådhus gjorde det ekstra udfordrende at udføre anlægsarbejdet, ikke mindst hvad angår belægningsarealet i gårdhaven. Den blev belagt med røde klinker, hvor mønstret danner gennemgående linjer, der buer gennem gårdhaven langs bygningerne og fletter sammen i et mønster – et arbejde, der til fulde har krævet den store præcision og høje faglighed, som Kjelkvist A/S er kendt for. Som en del af beplantningen valgte arkitekten ti store bærmispel (Amelanchier Canadensis), der er plantet på et smukt underlag pyntet af knust tegl. Udenfor murene stod Kjelkvist A/S endvidere for at anlægge stier og gangarealer, her er anvendt brostens- og chaussesten for at give en naturlig overgang til omgivelserne. Græsarealet er anlagt med et regnvandsbassin til overfladevand, blandt andet fra tagfladen på bygningen.

  Belægningsarbejde udført af Kjelkvist A/S i Aabenraa og omegn

  Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan vi hjælpe dig med en lang række af opgaver indenfor belægning, som for eksempel anlægning af indkørsel eller belægning af gårdhave. I galleriet finder du et udsnit af opgaver indenfor belægning, som vi har løst gennem tiden i Aabenraa og omegn.

  Galleri

  Find inspiration til dit næste belægningsprojekt. Her finder du bare et lille udsnit af nogle af de opgaver, Kjelkvist A/S har løst for private og erhvervskunder i løbet af årene. Alt fra smukke belægninger af gårdhaver, indbydende terrasser til anlægning af ny indkørsel.
  Kjelkvist logo, entreprenør