Anlægsgartner i Skærbæk

Har du brug for en anlægsgartner i Skærbæk? Hos Kjelkvist A/S har vores anlægsgartnere mange års erfaring, og vi står gerne for design, planlægning og etablering af dit næste projekt i Skærbæk. Vores anlægsgartnere i Skærbæk hjælper både private og erhverv. Har du brug for en professionel og stabil anlægsgartner i Skærbæk, der kan hjælpe dig med belægning eller haveanlæg og udeområder så kontakt os og få et uforpligtende tilbud fra vores anlægsgartnere. Vi kører fast i hele Skærbæk, og uanset om du skal have hjælp til fornyelse af haveanlæg, belægning eller noget helt tredje, så står vores kompetente anlægsgartnere i Skærbæk klar til at hjælpe dig med dit projekt i.

Skal vores anlægsgartnere i Skærbæk hjælpe med dit næste projekt?

Har du et haveanlæg eller udeområde med behov for fornyelse? Som anlægsgartner i Skærbæk kan vi hos Kjelkvist A/S stå for hele processen. Som anlægsgartner hjælper Kjelkvist A/S dig ikke alene med at anlægge haven. Vi designer den også og sammensætter den, så den på bedste vis lever op til dine ønsker og behov. Vores anlægsgartnere i Skærbæk designer, planlægger og etablerer haveanlægget eller udeområdet, så det lever op til netop dine behov og ønsker. Det kan være lige fra terrasser, gårdhaver, indkørsler til fortove, stier, parkeringspladser og udeområder ved virksomheder.
Jannick - Entrepriseleder og anlægsgartner hos Kjelkvist

Jannick Brandt

Anlægsgartner
Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om dit projekt i Skærbæk og dine ønsker.

Haveanlæg i Tved

Niels Johannesen og Sonja Miltersen i Tønder vidste godt, hvordan deres nye have skulle se ud – men de havde ikke lyst til selv at gå i gang med det store arbejde, som det er at omlægge hele haven. Derfor kontaktede de Kjelkvist A/S, og vores anlægsgartnere udførte opgaven helt efter deres ønsker. Kjelkvist gjorde naturligvis brug af den store erfaring, vores anlægsgartnere har med haveanlæg. Resultatet blev, at Niels og Sonja fik virkeliggjort deres havedrømme og fik en meget enkel og smuk have – og Kjelkvist A/S fik endnu en tilfreds kunde.

Gennemtænkte løsninger med Kjelkvist A/S som anlægsgartner i Skærbæk

For at skabe stemning og funktionalitet er det nødvendigt med gennemtænkte løsninger – derfor tager vores anlægsgartnere altid højde for hvor lys og skygge falder, mod hvilke verdenshjørner området ligger, men også blomstringstidspunkter, vækstformer og farvekombinationer. Vores anlægsgartnere i Skærbæk kombinerer dine ønsker med funktionalitet og har respekt for omkringliggende arkitektur og æstetik. Med os som anlægsgartner i Skærbæk får du en samarbejdspartner, der sikrer at funktion og æstetiske udtryk går op i en højere enhed.

Anlægning af sansepark i Klosterparken

Klosterparken ved Løgumkloster, et botilbud for senhjerneskadede, havde et ønske om at skabe et område ved centeret til en sansepark til brug i beboernes genoptræning. Centeret kom til Kjelkvist A/S med en vision for sanseparkens udformning. Det var vigtigt, at parken både blev flot og en naturlig del af resten af gårdhaven, men samtidig brugbar og udfordrende for beboerne ved at imitere de forhold, de møder i virkeligheden. Opgaven krævede stor teknisk kunnen og forståelse for, hvordan de forskellige materialer spiller sammen. Parken er derfor bygget op, så man bliver ført igennem en bane med forskellige terræn og hældninger, trapper og trædesten med korte og længere afstande imellem samt balancesten. For at undgå ressourcespild brugte vores anlægsgartnere materialer, der var tilovers fra andre af vores belægningsopgaver. Det betød også, at stien har mange typer af belægninger og underlag, som for eksempel ølandsfliser med en nubret overflade, brosten, grus, sand eller granitblokke, så netop ens sanser kommer i brug, når brugerne bevæger sig gennem parken.

Projekter udført af Kjelkvist anlægsgartnere i Skærbæk og omegn

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan vores anlægsgartnere hjælpe dig med en lang række af opgaver. I galleriet finder du et lille udsnit af opgaver, vores anlægsgartnere har løst gennem tiden i Skærbæk og omegn.

Galleri

Find inspiration til dit næste haveprojekt. Her finder du bare et lille udsnit af nogle af de opgaver, Kjelkvist A/S anlægsgartnere har løst for private og erhvervskunder i løbet af årene. Alt fra smukke belægninger af gårdhaver, indbydende terrasser til anlægning af ny indkørsel.
Kjelkvist logo, entreprenør