Kjelkvist A/S søger smed/ landbrugsmaskinmekaniker

Vi har travlt med en masse spændende projekter, og vi har derfor brug for endnu flere dygtige medarbejdere til vores team. Vi søger smed/landbrugsmaskinmekaniker med godt kendskab til entreprenørmaskiner, som kan stå for vedligeholdelse og reparation af vores grej og maskiner.

Frihed under ansvar

Dit arbejde foregår på værkstedet, hvor du både kommer til at arbejde selvstændigt med en høj grad af frihed under ansvar og som en del af vores team.

Dine opgaver er alsidige, men består primært af vedligeholdelse og reparation af vores udstyr, der varierer i størrelsen fra 200 gram til 35 ton. Vi har en betydelig vognpark, og du kommer blandt andet til at arbejde med servicevogne, trailere, internt grej og konstruktionsstål. Akutte arbejdsopgaver opstår regelmæssigt.
Tina Pelle Andresen - HR hos Kjelkvist

Tina Pelle Andresen

HR- og marketingansvarlig

Hvis jobbet som brolægger hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til mig.
Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon.

Kvalifikationer – hvem er du?

Er du uddannet smed eller landbrugsmaskinmekaniker, eller har du nogle af disse kvalifikationer, er det et plus:

 • Kan arbejde med strøm, hydraulik og mekanik
 • Kan svejse, smede og bearbejde jern
 • Kan arbejde selvstændigt og tage ejerskab over opgaverne
 • Har ordenssans og kan skabe struktur og overblik
 • Har kørekort samt et godt kendskab til entreprenørmaskiner

 • Som person er du klar til at gå den ekstra mil for at hjælpe både vores kunder og dine kolleger. Du elsker at rode med reparation og fejlfinding og har lyst til en udfordrende hverdag med mange bolde i luften og frihed under ansvar. Samtidigt er du kvalitetsbevidst og tager ansvar for, at opgaverne bliver løst til fuld tilfredshed for alle involverede.

  Vi tilbyder

  En fuldtidsstilling efter en kort prøveperiode, hvor du kommer til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter din personlige og faglige udvikling højt – det du ikke kan nu, kan du altid lære. Lønnen fastsættes efter dine faglige kvalifikationer og den gældende overenskomst.

  Er du interesseret?

  Hvis jobbet hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og CV til Tina Pelle Andresen på mail: tpa@kjelkvist.com. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon 22899593.

  Om os

  Hvem er Kjelkvist A/S

  Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenørfaget i hele Syd- og Sønderjylland.

  Kjelkvist logo, entreprenør