Kjelkvist A/S søger brolægger

Vi har travlt med en masse spændende projekter, og vi har derfor brug for endnu flere dygtige medarbejdere til vores teams.

Vi søger en brolægger, der vil være med til at skabe unikke udendørs rammer for vores kunder og give dem et flot resultat lavet med håndværk af høj kvalitet.

Ud under åben himmel!

Dit arbejde kommer ofte til at foregå under åben himmel. Du kommer både til arbejde selvstændigt eller i teams, hvor vi trækker på hinandens forskellige kompetencer og fagligheder.

Dine opgaver varierer, men består blandt andet i etablering af afløbsanlæg for spildevand og regnvand samt omfangsdræn med afledning til kloakforsyning.

Hvem er du?

Tina-Kjelkvist

Tina Pelle Andresen

HR

Hvis jobbet som brolægger hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til mig.
Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon.

Hvem er du?

Er du uddannet brolægger eller anlægsgartner, eller har du nogle af disse kvalifikationer, er det et plus:

  • Kan udføre de fleste former for belægningsarbejde samt tilhørende anlægsarbejde
  • Kan arbejde selvstændigt og i teams
  • Har kørekort til bil og gerne trailer

 

Som person er du klar til at gå den ekstra mil for at hjælpe både vores kunder og dine kolleger. Du er kvalitetsbevidst og tager ansvar for, at arbejdet bliver løst til fuld tilfredshed for alle involverede.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling, hvor du kommer til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter din personlige og faglige udvikling – det du ikke kan nu, kan du altid lære. Lønnen fastsættes efter dine faglige kvalifikationer og den gældende overenskomst.

Er du interesseret?

Hvis jobbet som brolægger hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til Tina Pelle Andresen på mail: tpa@kjelkvist.com. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon +45 22 89 95 93.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenørfaget i hele Syd- og Sønderjylland.

kjelkvist-logo