Kjelkvist A/S søger en anlægsgartner

Vi har travlt med en masse spændende projekter, derfor har vi brug for flere dygtige medarbejdere til vores teams. Vi søger en anlægsgartner, der vil være med til at skabe flotte og unikke udendørsarealer for vores kunder.

Ud under åben himmel!

Dit arbejde kommer ofte til foregå ude i det fri under åben himmel. Her kommer du både til at arbejde selvstændigt eller i teams, hvor vi trækker på hinandens forskellige kompetencer og fagligheder.

Dine opgaver varierer, men består blandt andet i etablering og vedligeholdelse af grønne områder, haveanlægning og belægning. Alt fra hækklipning, beskæring af træer og buske til ny beplantning, græsslåning og lægning af fliser til terrasser og gårdhaver.

Rectangle -2

Mette Møller Kristensen

HR- og marketingansvarlig

Hvis jobbet som gartner hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til mig.
Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon.

Hvem er du?

Er du uddannet anlægsgartner eller lignende, eller har du nogle af disse kvalifikationer, er det et plus:

  • Erfaring med de fleste opgaver indenfor gartnerfaget samt brolægning
  • Kan arbejde selvstændigt og i teams
  • Har gode samarbejdsevner i teamarbejde
  • Har kørekort til bil og trailer

 

Som person er du klar til at gå den ekstra mil for at hjælpe både vores kunder og dine kolleger. Du trives med at være udendørs og har lyst til en udfordrende hverdag. Samtidig er du kvalitetsbevidst og tager ansvar for, at arbejdet bliver løst til fuld tilfredshed for alle involverede.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling, hvor du kommer til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter din personlige og faglige udvikling – det du ikke kan nu, kan du altid lære. Lønnen fastsættes efter dine faglige kvalifikationer og den gældende overenskomst.

Er du interesseret?

Hvis jobbet som gartner hos Kjelkvist A/S lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv til Mette Møller Kristensen på mail: mk@kjelkvist.com. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon +45 2289 9593.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenørfaget i hele Syd- og Sønderjylland.

kjelkvist-logo