Kjelkvist A/S søger administrativ medarbejder til HR- og serviceopgaver

Vi søger en erfaren fuldtidsmedarbejder til en administrativ stilling indenfor HR, der har lyst til at prøve kræfter på en ny arbejdsplads.

Har du erfaring med administration og HR, og trives du i et serviceminded job med afvekslende opgaver? Så er stillingen hos Kjelkvist måske noget for dig.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Som administrativ medarbejder hos Kjelkvist løser du en række HR-relaterede og generelle administrative arbejdsopgaver – både dine egne faste opgaver, men også en række ad hoc-opgaver i fællesskab med dine kolleger. I takt med at vi vækster, vil du selvfølgelig have medindflydelse på udformning og udvikling af indholdet i jobbet med hensyn til dine kvalifikationer og interesser.

Du får ansvar indenfor ansættelse og fratrædelse af medarbejdere i virksomheden, herunder både timelønnede og funktionærer.

Mads Frost Mølgaard

Mads Frost Mølgaard

Økonomichef

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Mads Frost Mølgaard.

Synes du, at jobbet lyder interessant og matcher dine kvalifikationer, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt på mail – mærket ” Administrativ medarbejder til HR og serviceopgaver”.

Der vil løbende blive afholdt samtaler, indtil den rette person er fundet.

Dine opgaver består blandt andet af:

  • Ansættelse og introduktion af nye medarbejdere
  • Håndtering af spørgsmål fra medarbejdere
  • Koordinering og afholdelse af medarbejdersamtaler i fællesskab med entrepriseleder
  • Udarbejdelse af markedsføringsopslag og koordinering med ekstern leverandør
  • Referent ved årsaftaler og administrativ understøttelse til møder
  • Medarbejderrelaterede serviceopgaver i form af arbejdstøj, tankkort og forplejning
  • Generelle administrative opgaver herunder nyhedsbreve, arrangementer, gaver, trivselsmålinger, kurser m.v.
  • Afløse og assistere øvrige medarbejdere med administrative opgaver

Om dig

Det er ikke afgørende, at du har kendskab til alle af ovenstående opgaver, men at du har lyst til at lære noget nyt og udvikle din faglighed. Du har formentlig en faglig relevant uddannelse og erfaring fra tidligere stilling indenfor administration og HR. Du har flair for IT og kommer gerne med input til forbedringer af processer og arbejdsflows, så vi hele tiden arbejder på at gøre tingene smartere. Du kan tale engelsk og tysk, da vi er en virksomhed med udenlandske medarbejdere. Det vil være en stor fordel med kendskab og interesse for markedsføring, da det vil blive en del af dit arbejdsområde.

Du arbejder selvstændigt, og du sætter en ære i at have styr på dine opgaver. Det er vigtigt, at du er struktureret og formår at holde overblikket i en travl hverdag.

Vi tilbyder dig

Et job i en virksomhed i vækst, med en sund økonomi. Vi har en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du vil komme til at arbejde med dygtige og dedikerede kolleger der vægter dialog, medindflydelse og arbejdsmiljø højt.

Hverdagen er alsidig, og der vil være rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil i en spændende og udfordrende stilling.

Løn- og ansættelsesvilkår

En fuldtidsstilling i et afvekslende miljø med spændende arbejdsopgaver, hvor vi vægter din personlige og faglige udvikling højt. Lønnen fastsættes efter dine faglige kvalifikationer, hvor der vil indgå pensionsordning og sundhedsforsikring.

Mads Frost Mølgaard

Mads Frost Mølgaard

Økonomichef

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Mads Frost Mølgaard.

Synes du, at jobbet lyder interessant og matcher dine kvalifikationer, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt på mail – mærket ” Administrativ medarbejder til HR og serviceopgaver”.

Der vil løbende blive afholdt samtaler, indtil den rette person er fundet.

Om Kjelkvist

Kjelkvist er en rådgivende entreprenørvirksomhed, der er solidt lokalt forankret. Vores kunder er både virksomheder, den offentlige sektor, landbrug samt private.

Kjelkvist er en velorganiseret og velkonsolideret entreprenørvirksomhed med en god stab af dygtige medarbejdere indenfor flere forskellige faggrupper. Det betyder, at vi løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver indenfor entreprenør-, kloak-anlægsgartner- og murerfaget.

Virksomheden blev etableret den 1. januar 2008, hvor Bo Kjelkvist, Gert Nissen og Poul Erik Lorenzen forenede kræfterne i en fælles virksomhed. I dag sidder Bo Kjelkvist, Gert Nissen og Kent Møller Kristensen i ejerkredsen.

Bag sig har de tre ejere en professionel bestyrelse bestående af flere eksterne medlemmer. Bestyrelsens opgave er at rådgive ledelsen og udfordre beslutninger, så forretningen hele tiden udvikler sig positivt.  

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenørfaget i hele Syd- og Sønderjylland.

kjelkvist-logo