Laursen Grafisk

Kjelkvist A/S vandt licitationen med jord-, belægnings- og gartnerarbejde, da Laursen Grafisk fik nyt domicil og skulle have ny lager- og forsendelseshal. Arbejdet bød på en del udfordringer – bl.a. kom nogle af spildevandsledningerne til at ligge under bygningerne, og udgravningerne lå under grundvandsspejlet.

Heldigvis har Kjelkvist A/S stor erfaring med jordarbejdet og vidste, hvad der skulle gøres. Man fik etableret nye regnvandsledninger, og spildevandsledningerne blev opdimensioneret og omlagt, hvilket samtidig er med til at fremtidssikre anlægget. Og udgravningerne til sandpude og fundering af støttevægge til læsserampe blev foretaget ved brug af grundvandssænkning.

Afslutningsvis blev de omkringliggende kørearealer belagt med belægningssten, og det resterende areal planeret med muld og tilsået med græs.

Rasmus

Rasmus A. Andresen

Entrepriseleder

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

“Kjelkvist A/S er et super professionelt og fagligt dygtigt firma, hvis kompetencer spænder bredt. Det er behagelige mennesker at arbejde sammen med, og vi er rigtigt godt tilfredse. Hos Kjelkvist A/S er en aftale en aftale, og de kommer altid, når man ringer.”

Steffen Laursen, Laursen Grafisk.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og tager os af en bred vifter af opgaver indenfor blandt andet murerarbejder. opgaver, blandt andet design, etablering og vedligeholde af udendørsarealer.

Brug for hjælp?

Kontakt os

Har du brug for en murer, der kan stå få murerarbejdet ved nybygning, tilbygning eller ombygning? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

Kjelkvist logo, entreprenør