Krüger Fæ – Landbrugsbyggeri

I foråret 2015 udbød Krüger Fæ i Øster Højst et staldprojekt med sengebåse til 320 køer samt ensilagepladser og 10.000 m3 gylleopbevaringskapacitet, herunder internt vejanlæg.

Udbudsrunden stod blandt fire aktører, og det var Kjelkvist A/S, der vandt opgaven i fællesskab med Jan Drøhse ApS tømrer- og snedkerforretning i Løgumkloster.

Landbrugsbygninger, som også skal holde i fremtiden, er i dag effektive, fleksible og miljørigtige produktionsapparater, der tager hensyn til såvel dyrevelfærd som bæredygtighed – og det ved Kjelkvist A/S, som ved flere lejligheder har arbejdet sammen med Jan Drøhse om større byggerier til landbruget.

Mathias_Hansen

Mathias Hansen

Murer

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

“Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Kjelkvist A/S på byggeprojektet. Kjelkvist har hele tiden haft overblik, og en god planlægning og styring af projektet har betydet, at det er skredet planmæssigt frem og faktisk blev færdigt 14 dage før tid. Det er ikke så tit, man ser det. Nu her et stykke tid efter, er vi stadig rigtig godt tilfredse med det arbejde, der er blevet gjort – der er ingen tvivl om, at Kjelkvist har leveret et ordentligt stykke arbejde i god kvalitet.”

Kurt Krüger, Krüger Fæ Øster Højst

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og tager os af en bred vifter af opgaver indenfor blandt andet murerarbejder. opgaver, blandt andet design, etablering og vedligeholde af udendørsarealer.

Landbrugsbyggeri

Kontakt os

Har du brug for en murer, der kan stå få murerarbejdet ved nybygning, tilbygning eller ombygning? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

kjelkvist-logo