Haveanlæg i Tved

Niels Johannesen og Sonja Miltersen i Tønder vidste godt, hvordan deres ny have skulle se ud – men de havde ikke lyst til selv at gå i gang med det store arbejde, som det er at omlægge hele haven.

Derfor kontaktede de Kjelkvist A/S, som udførte opgaven helt efter deres egne ønsker. Kjelkvist gjorde naturligvis brug af den store erfaring de har med haveanlæg.

Resultatet blev, at Niels og Sonja fik virkeliggjort deres havedrømme og fik en meget enkel og smuk have – og Kjelkvist A/S fik endnu en tilfreds kunde.

Jannick - Entrepriseleder og anlægsgartner hos Kjelkvist

Jannick Brandt

Anlægsgartner

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

“Vi har kun godt at sige om vores samarbejde med Kjelkvist A/S omkring arbejdet med haven. De var hele tiden meget dygtige og professionelle i deres arbejde, også da der opstod udfordringer undervejs, og vi har i det hele taget en meget positiv oplevelse af samarbejdet. Derfor har vi også efterfølgende brugt dem til vedligeholdsopgaver i haven”

Sonja Miltersen.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og tager os af en bred vifter af opgaver indenfor blandt andet murerarbejder. opgaver, blandt andet design, etablering og vedligeholde af udendørsarealer.

Anlægsgartner

Kontakt os

Har du brug for en murer, der kan stå få murerarbejdet ved nybygning, tilbygning eller ombygning? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

Kjelkvist logo, entreprenør