Murerarbejde

Murerafdelingen hos Kjelkvist A/S har kompetencer til at hjælpe med mange forskellige typer af murerarbejde. Vi bygger huse som nybyggeri, og vi kan også stå for tilbygninger til eksisterende byggeri eller større eller mindre ombygning og renovering. Vi tilbyder også byggeløsninger til landbruget.

 

Se billeder af vores nyeste byggeprojekter her

 

Huse

Kjelkvist A/S har stor erfaring med nybyggeri af huse, hvor vi i tæt samarbejde med bygherre sørger for, at resultatet lever op til jeres ønsker og forventninger. Vi fungerer her som enten totalentreprenør, hovedentreprenør eller fagentreprenør.
Ved totalentrepriser har vi ansvaret for alle tegninger, beregninger, rådgivning i forbindelse med byggeriet samt samtlige fagentrepriser.
Ved hovedentrepriser er Kjelkvist A/S ansvarlige for samtlige fagentrepriser, der dækker områderne murer, jord, kloak, anlæg, tømrer, vvs, elektriker, ventilation og maler. Det vil sige, at vi samler hele holdet og udfører arbejdet efter arkitektens eller ingeniørens anvisninger og udbudsmaterialet.
Ved fagentrepriser er vi ansvarlige for entreprisen af det enkelte fag, og det er for vores vedkommende jord, kloak, anlæg, murer, gartner, beton, belægning og nedrivning.

 

Tilbygninger

Vores mangeårige murererfaring kommer jer til gode, når vi hjælper med den helt rigtige tilbygning til et eksisterende byggeri. En tilbygning, der dels giver jer helt nye muligheder for udnyttelse af byggeriet, dels indgår som en naturlig del af det eksisterende byggeri.

 

Ombygning

Trænger jeres ejendom til en opfriskning, kan Kjelkvist A/S hjælpe. Vi bygger vores ekspertise på vores mangeårige erfaringer indenfor murerfaget og sørger for, at ombygning og renovering både opfylder jeres behov og lever op til ønsker og forventninger – og også gerne giver jer lidt mere.

 

Landbrugsbyggeri

Vi har et stort kendskab til og mange års erfaring med landbrugsbyggeri. Uanset om det drejer sig om nybygning eller ombygning af stalde, plansiloer med asfalt eller betonbelægning samt etablering af afvanding og gyllesystemer, så kan vi hjælpe jer med nye muligheder.
Se billeder fra et af de landbrugsbyggerier vi har lavet her

Kontakt os

Mathias Hansen
mh@kjelkvist.com

Mobil: +45 2029 2657