Ejendomsservice

Kjelkvist A/S udfører ejendomsservice for kommuner, boligselskaber, ejendomsselskaber og private udlejere. Vi hjælper blandt andet med vedligeholdelse af grønne områder og viceværtopgaver som for eksempel snerydning og saltning.
Pleje og vedligeholdelse af grønne områder udføres som regel på kontrakt. Vi udarbejder en kontrakt for et til fem år ad gangen, så I som virksomhed har mulighed for at få et overblik over udgifterne over en længere periode.
Vi rådgiver om pleje, småændringer eller indretning, der kan være mere hensigtsmæssig i forhold til tidsforbruget på vedligeholdelsen af områderne. Skal græsset klippes hver uge i syv måneder, er det for eksempel ikke ligegyldigt for tidsforbruget, om der bruges en lille eller stor plæneklipper.

 

Vicevært

Som vicevært løser vi alle opgaver i forbindelse med den daglige drift af jeres ejendom. I kan hyre Kjelkvist A/S som fast vicevært eller som hjælp til vicevært nogle timer om ugen. Vi råder over en bred vifte af professionelle håndværkere indenfor flere forskellige faggrupper. Det gør os i stand til at løse både simple og komplekse opgaver i forbindelse med tilsyn, drift, reparation, ombygning eller vedligeholdelse af jeres bygninger.

 

Vedligehold af grønne anlæg

Kjelkvist A/S har stor erfaring indenfor vedligeholdelse af grønne områder, og det kan komme jer til gode. Overlad det trygt til os at slå græsplænen, holde ukrudtet nede og klippe hækken.

 

Gartner

Har I arealer, der skal plejes i forbindelse med erhvervsejendomme og lejemål, så tager vi os gerne af alt fra græsslåning og lugning af bede til buskrydning og opstamning af træer. Kjelkvist A/S har blandt andet ansvaret for de grønne områder ved den tidligere kaserne i Tønder.

 

Vintertjeneste

Vores gartnerafdeling er også i sving om vinteren. Hvis I ønsker det, sørger gartnerne for at holde veje og fortove omkring jeres ejendomme og lejemål snefri, ligesom de salter veje og stier og parkeringspladser. Arbejdet kan være klaret, inden I møder på arbejdet.

Kontakt os

3

Poul Erik Lorenzen
pel@kjelkvist.com

Mobil: +45 5162 6801