fbpx

Ny trekløver bag Kjelkvist

pressemeddelelse, 25. maj 2020

Her ses den nye Kjelkvist-trekløver. Fra venstre Gert Nissen, Bo Kjelkvist og Kent Møller Kristensen.

Kent Møller Kristensen fra Øster Gasse er blevet ny medejer af Kjelkvist A/S. Dermed er det igen en trekløver, der står bag entreprenørvirksomheden i Tønder. Udvidelsen af ejerkredsen er en sikring af virksomhedens fortsatte udvikling og vækst.

– Det er ingen hemmelighed at med ændringerne i ejerkredsen sidste år, har vi haft brug for at omorganisere os. Og her blev det tydeligt for os, at vi med fordel kunne udvide vores ejerkreds igen med en person, der kan fungere som bindeled mellem kontoret og medarbejderne ude i marken, siger Bo Kjelkvist, der er administrerende direktør hos Kjelkvist A/S.

Med Kent Møller Kristensen får Kjelkvist A/S en ung og ambitiøs medejer, der glæder sig til at være med til at forme og udvikle Kjelkvist A/S.

– Jeg glæder mig til at være en del af ledelsen i Kjelkvist A/S. Det er en spændende virksomhed i vækst og jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan være med til at fastholde den vækst og samtidig udvikle virksomheden, siger den nye medejer.

Manden i marken
Kent Møller Kristensen er ikke helt ukendt ansigt hos Kjelkvist, da han fra 2015 til 2018 har været ansat i virksomheden, hvor hans primære opgave var vognmandskørsel. Men nu får opgaverne en anden karakter – selvom skrivebordet ikke bliver hans primære arbejdsstation.

– Selvom jeg bliver en del af ledelsen, så kommer jeg ikke til at sidde på kontoret. Mig vil man finde ude i marken. Tanken er at jeg skal være bindeleddet mellem kontoret og de mange forskellige projekter vi har over hele Sønderjylland, fortæller Kent.

Lige nu er Kent i fuld gang med at få indsigt i alle de mange fagområder Kjelkvist råder over. Den nye mand kommer ikke til at overtage et specielt fagområde hos Kjelkvist, men skal i stedet for have kendskab til og viden om alle fagområder.

Privat er Kent gift med Mette og sammen har de to drenge og bor i Øster Gasse. Han er født og opvokset i Skærbæk.

Kontaktinformation
For yderligere oplysninger kontakt direktør for Kjelkvist A/S Bo Kjelkvist på 40 16 04 09.