Skift i ejerkreds hos Kjelkvist A/S

Pressemeddelelse, 15.10.2019

Fra den 1. november består ejerkredsen hos Kjelkvist A/S fremover af to fremfor tre. Poul Erik Lorenzen har valgt at udtræde af ejerkredsen på grund af længerevarende sygdom. Dermed udgør Bo Kjelkvist og Gert Nissen ejerkredsen fremadrettet.

Kjelkvist A/S har allerede taget de nødvendige tiltag for at sikre virksomhedens daglige drift til glæde for kunder, leverandører, forretningsforbindelser og medarbejdere.

– Det er aldrig rart, når man bliver ramt af en langtidssygemelding, og med Poul Erik måtte vi også undvære en del af vores daglige ledelse – det har vi selvfølgelig kunnet mærke. Men takket være vores fantastiske medarbejdere lykkedes det os at komme godt igennem en lidt omskiftelig periode, siger Bo Kjelkvist, der er direktør for Kjelkvist A/S, og fortsætter:

– Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke Poul Erik for den trofaste og dedikerede indsat, han har bidraget med i ejerkredsen. Poul Erik har været medvirkende til, at Kjelkvist A/S i dag er en stærk lokalforankret entreprenørforretning, som bakker op om lokale tiltag og tager et socialt ansvar.

For yderligere oplysninger kontakt Bo Kjelkvist på 40 16 04 09.

Fakta om Kjelkvist A/S
Kjelkvist A/S, der er en rådgivende entreprenørvirksomhed, har en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Kjelkvist A/S har base i Tønder og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenør-, anlægsgartner-, kloak- og murerfaget i hele Syd- og Sønderjylland.