Belægningsarbejde ved Nr. Løgum Kirke

Belægningen ved Nr. Løgum Kirke skulle redesignes og gentænkes, så alle kirkens faciliteter blev bedre tilgængelige for blandt andet handicappede. På opfordring fra menighedsrådet udarbejdede Kjelkvist A/S tre designforslag, hvorefter designet og materialevalget blev forfinet og tilpasset i tæt samarbejde med menighedsrådet og brugernes ønsker.

Den smukke sten ”rød Halmstad” med jetbrændt overflade og tilhørende chaussésten blev valgt som gennemgående tema. Stenene, der både giver elegance og modspil til den hvide kirke, blev bestilt på mål direkte ved stenbruddet i Sverige.

Da selve udførelsen af opgaven blev sendt i udbud, blev Kjelkvist A/S valgt til at føre opgaven helt til dørs.

Bo Kjelkvist - Entrepriseleder, medejer & adm. direktør hos Kjelkvist

Bo Kjelkvist

Entrepriseleder

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

”Kjelkvist har været gode til at rådgive om løsningen, og medarbejderne har været rigtig dygtige. Så det har været en rigtig god oplevelse – og vi er overbeviste om, at vi tager fat i dem igen.”

Jens Jørgensen, Formand for menighedsrådet, Nr. Løgum Kirke

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og tager os af en bred vifter af opgaver indenfor blandt andet murerarbejder. opgaver, blandt andet design, etablering og vedligeholde af udendørsarealer.

Brug for hjælp?

Kontakt os

Har du brug for en murer, der kan stå få murerarbejdet ved nybygning, tilbygning eller ombygning? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

Kjelkvist logo, entreprenør