Kjelkvist A/S afslører ikke noget på forhånd

pressemeddelelse, 24. maj 2017

Kjelkvist A/S afslører ikke noget på forhånd
Når Fællesdyrskuet igen åbner dørene for de besøgende i weekenden 2.-3. juni i Aabenraa, så er Kjelkvist selvfølgelig en del af pakken. Hos Kjelkvist ser man hvert år frem til denne årlige begivenhed og glæder sig til at overraske de mange gæster.

Om det er en tilbygning, et nyt haveanlæg eller en større entreprenøropgave, så tænker Kjelkvist gerne ud af boksen og sådan er det også, når årets stand skal designes og gøres klar til de mange besøgende, der venter forude.

Kjelkvist A/S er kendt for at tænke kreativt og anderledes, når opgaverne skal løses. Og dyrskuet er ingen undtagelse.

– Vi synes, at det er rigtig sjovt at udfordre os selv og vores tankegang – ikke kun her på dyreskuet, men også når vi løser opgaver for vores kunder. Og derfor byder vores stand hvert år på noget nyt, så vi holder gang i snakken om, at Kjelkvist altid er god for en overraskelse, siger medejer Bo Kjelkvist.

Noget for alle
Det eneste man ved med sikkerhed er at underholdning og inspiration er nøgleordene, når gæsterne besøger Kjelkvists stand – men mere bliver ikke afsløret. Der vil være underholdning for både børn og barnlige sjæle. Gæsterne vil finde både store og små maskiner, der kan afprøves både med og uden lyd. Og traditionen tro vil der være en konkurrence for alle, der kigger forbi standen.

– Udover at standen skal invitere dyrskuets gæster til at tage en snak med os, så vil vi også rigtig gerne vise, hvad vi går og laver i dagligdagen og hvornår det er oplagt at invitere Kjelkvist med ind i en opgave. Uanset om det er tale om et haveprojekt, en ny plansilo eller et større staldbyggeri, så er det vigtigste for os, at fortælle vores gæster, at vi sætter en ære i alle vores projekter – store som små, siger Bo Kjelkvist.

Et stærkt hold på pladsen
De tre ejere, Bo Kjelkvist, Gert Nissen og Poul Erik Lorenzen, har samlet et kompetent team, der står klar med gode råd og vejledning på Det Sønderjyske Fællesdyreskue.

– Vi glæder os meget til at deltage i dyrskuet i Aabenraa. Det plejer at være et par gode og hyggelige dage, hvor vi møder vores kunder til en afslappet snak om det, om både store og små projekter.

For yderligere information, kontakt venligst Bo Kjelkvist på telefon 4016 0409 eller e-mail bk@kjelkvist.com.

Fakta om Kjelkvist A/S
Kjelkvist A/S, der er en rådgivende entreprenørvirksomhed, har en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Kjelkvist A/S er lokalt forankret og løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver relateret til entreprenør-, anlægsgartner-, kloak-, murer- og vognmandsfaget. Virksomheden ejes af Bo Kjelkvist, Poul Erik Lorenzen og Gert Nissen.

Dyrskue 010 Dyrskue 054 Dyrskue 071 Dyrskue 106 Dyrskue 116 Dyrskue 117