Vi etablerer fremtidens affaldssystemer!

Fylder affaldscontainere for meget hos jer? Skæmmer affaldsbeholderne omgivelserne? Eller trænger I bare til at gentænke, hvordan I bedst håndterer affald? I samarbejde med PWS Danmark A/S tilbyder Kjelkvist en helt unik pakke, hvor vi leverer specielt tilpassede nedgravede affaldsløsninger, som etableres i et funktionelt design, der tager hensyn til omgivelserne.

Etablering af en moderne, nedgravet affaldsløsning betyder ikke, at man står alene med at koordinere mellem forskellige parter og indhente tilladelser. Det kan gøres let og enkelt. Vores tætte samarbejde med PWS Danmark A/S, der betyder, at kunderne kun behøver at henvende sig ét sted.

I brochuren ”Fremtidens affaldssystem” kan du læse nærmere om vores affaldsløsninger, etableringen af dem og vores samarbejde.