Autocamperparkeringsplads ved Tønder

Allerede tidligt i projektfasen blev Kjelkvist A/S involveret i Tønder Kommunes planer om at etablere autocamperparkeringspladser i Tønder midtby – både i forhold til konstruktion og budget. Efterfølgende blev Kjelkvist A/S også inviteret til at deltage i et begrænset udbud og blev, på baggrund af prisen, udvalgt til at udføre opgaven.

Kjelkvist A/S havde hovedentreprisen under hele projektet, der var styret af en stram tidsplan. Projektet blev undervejs ændret en del, idet jordbundsforholdene, kombineret med dårligt vejr, gav tekniske udfordringer.

Under projektet var Kjelkvist A/S i løbende dialog med repræsentanter fra Tønder Sports- og Fritidscenter om mulige løsninger, og man fik i fællesskab lavet en løsning med færre og bedre pladser, god afvanding og fornuftige faldforhold kombineret med en god bæreevne – parkeringspladsen er dermed ikke påvirket af årstiden.

Der er i alt blevet opført 40 autocamperparkeringspladser.

Bo Kjelkvist - Entrepriseleder, medejer & adm. direktør hos Kjelkvist

Bo Kjelkvist

Entrepriseleder

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

“Samarbejdet med Kjelkvist A/S har været fremragende. Vi har hele tiden haft løbende møder, således at der ikke opstod uventede problemer, og vi er meget tilfredse med resultatet.”

Claus Beck, Centerleder Tønder Sports- og Fritidscenter.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og tager os af en bred vifter af opgaver indenfor blandt andet murerarbejder. opgaver, blandt andet design, etablering og vedligeholde af udendørsarealer.

Brug for hjælp?

Kontakt os

Har du brug for en murer, der kan stå få murerarbejdet ved nybygning, tilbygning eller ombygning? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

Kjelkvist logo, entreprenør