Nybyggeri på Allégade i Tønder

Da det gamle byhus på Allégade i Tønder blev revet ned, var mange bange for, at Madonnaen måske var røget til storskrald. Men Mette og Claus Tygesen havde valgt at få hende renoveret, og i det ny byggeri sørgede Kjelkvist A/S for, at der blev bygget en niche til hende, så hun igen blev en del af bybilledet i Tønder.

I det hele taget bærer byggeriet præg af kundens ønske om at få et helt nyt hus, som passer perfekt ind i stilen som et gammelt byhus. Således også med de stemningsfulde staldvinduer, der er lavet ud mod vejen – og de meget smukke, genbrugte sten, der er lagt indenfor.

Kjelkvist A/S har løst opgaven i et tæt samarbejde med kunden og med stor respekt for dels det gamle byggeri, dels for kundens ønsker og drømme.

Bo Kjelkvist - Entrepriseleder, medejer & adm. direktør hos Kjelkvist

Bo Kjelkvist

Entrepriseleder

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om
dit projekt og dine ønsker.

“Kjelkvist A/S har løst opgaven meget professionelt. Der er ingen tvivl om, at de er rigtig gode til deres håndværk og sætter en ære i at lave og levere et ordentligt stykke arbejde. Det har været meget positivt at samarbejde med Kjelkvist om vores nye hus.”

Claus og Mette Tygesen.

Om os

Hvem er Kjelkvist A/S

Vi er en rådgivende entreprenørvirksomhed med en god og solid stab af dygtige medarbejdere. Vi har base i Tønder og tager os af en bred vifter af opgaver indenfor blandt andet murerarbejder. opgaver, blandt andet design, etablering og vedligeholde af udendørsarealer.

Nybygning, tilbygning eller ombygning

Kontakt os

Har du brug for en murer, der kan stå få murerarbejdet ved nybygning, tilbygning eller ombygning? Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer netop dig.

Kjelkvist logo, entreprenør